- Autor: avobor
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Lilek | 360 |
| Rajčata | 300 |
| Vepřová kýta | 500 |
| Cibule | 200 |
| Špenát | 50 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 18 |
| Balkánský sýr | 100 |
| Smetana na vaření 12% | 200 |
Energetická hodnota celkem: 6849 kJ
Bílkoviny (g): 131,
Tuky (g): 95,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1370 kJ
Bílkoviny (g): 26.2, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 9.2, Cukry (g): 8.4, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






